We verwijderen alles

Reinigen met stoom en de juiste chemicaliƫn

Goed onderhouden wielen zijn van groot belang voor je auto. Daarom verdienen je wielen en wielkasten een zorgvuldige behandeling. Voor een grondige reiniging van de wielkasten, halen we de velgen van de auto af. Modder, zand, bladeren en stukken rubber; we verwijderen alles. Hierbij nemen we ook de remklauwen mee.

De ophanging krijgt tijdens het gebruik van je auto veel te verduren. Bijvoorbeeld doordat je soms door de modder rijdt, door alle pekel in de winter, de stenen die door de wielkasten slingeren en al het rubber wat van je banden af slijt. Regelmatig de ophanging, remmen en je wielen laten reinigen, voorkomt overmatige slijtage en roestvorming. Wij ontdoen deze delen van al dit vuil door deze te reinigen met stoom en de juiste chemicaliƫn. Vervolgens beschermen we deze tegen de elementen van buitenaf.

Werkzaamheden onderstel en underbody

Prijs vanaf ā‚¬750,- excl. BTW

Tot in detail

Zo gaat Lapaire Autospa te werk

Voor het optimale behoud van de auto, laat je het onderstel van je auto Ć©Ć©n keer per jaar reinigen.

Net als de ophanging, krijgt ook de onderkant veel te verduren als het gaat om vervuiling. Daarom laat je ook de onderkant van je auto wassen. We borstelen, kwasten en gaan met een stoomreiniger aan het werk om de gehele onderkant te reinigen. Zo spotten we ook direct beschadigde onderdelen, die we naar wens kunnen vervangen of herstellen. De afwerking en bescherming verzorgen wij met origineel vet en wax orgineel geleverd uit de fabriek.

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Valet service

Lapaire Autospa werkt in heel Europa

Of je nu aan de andere kant van Nederland woont, in je vakantiehuis in Malaga bent of simpelweg op kantoor zit; wij halen jouw auto graag op. Met onze gesloten trailer en gecertificeerd chauffeur is dit transport discreet.

  • Gesloten transport
  • Geen vreemde mensen in jouw auto
  • Geen blootstelling aan (weers)elementen
  • Geen extra kilometers

Voor mij is de 1e indruk bepalend. Toen ik binnenliep was het gelijk al raak. Een prachtige showroom, waar je ogen tekortkomt. Personeel is heel vriendelijk, werkt erg secuur en behandelt de auto alsof die van hunzelf is. Prachtig eindresultaat door echte vakmensen!

Josef Mutlu, Range Rover Sport

Ein Angebot anfordern

Anfrage für Technische Bereiche
Drag