Exterieur detailing

Na wassen begint het pas

Nadat de auto gewassen is, blijft er altijd vuil in de poriën van de lak zitten. Om dit te verwijderen gebruiken we speciale chemicaliën voor teer en ijzerdeeltjes. Daarna kleien we de lak om verdere diepgewortelde verontreinigingen te verwijderen. Als je na dit proces met je vingers over de lak gaat voelt het zo glad als glas. 

Werkzaamheden detailing

Prijs vanaf €250,- excl. BTW

Tot in detail

Zo gaat Lapaire Autospa te werk

Na het wassen en kleien brengen we met de hand een protectielaag naar keuze aan. Zonder machines, want handwerk is veel nauwkeuriger. De zwarte plastic delen voeden we met het best geschikte product om de kleur weer diep zwart te maken. Ook wordt het kunststof op deze manier waterafstotend. Met als resultaat een gladde lak, met een diepe glans en een nieuwe protectielaag. Bovendien pakken we de details aan. Naast ramen en spiegels onder andere ook de binnenkant handgrepen, uitlaatsierstukken en centercaps.

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Valet service

Lapaire Autospa werkt in heel Europa

Of je nu aan de andere kant van Nederland woont, in je vakantiehuis in Malaga bent of simpelweg op kantoor zit; wij halen jouw auto graag op. Met onze gesloten trailer en gecertificeerd chauffeur is dit transport discreet.

  • Gesloten transport
  • Geen vreemde mensen in jouw auto
  • Geen blootstelling aan (weers)elementen
  • Geen extra kilometers

Het team van Lapaire Autospa werd mij aangeraden door een mede oldtimer bezitter. Het warme welkom in hun mooie pand stelde mij gerust dat mijn auto in de juiste handen is. Het resultaat verblufte mij en wat me opviel waren de details, écht vakmanschap! Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van de aangeboden valet service, een super uitkomst voor mijn drukke agenda. 

Gerjan den Hartog, Porsche 356 Speedster

Demander une offre

Demande de services extérieurs
Drag