Een stralende auto

Extra kwaliteit

Een stralende auto die spiegelt als glas; daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. De beste manier om dit te realiseren, is een keramische coating. Deze coating biedt, met het juiste onderhoud, drie tot vijf jaar bescherming. Behalve beschermend, is deze coating ook water- en vuilafstotend. We gebruiken speciale Gyeon coatings voor de lak, velgen, uitlaat en plastics. 

Werkzaamheden keramische coating

Prijs vanaf €2.000,- excl. BTW

Tot in detail

Zo gaat Lapaire Autospa te werk

Na het wassen, kleien en in 2 stappen polijsten brengen wij met uiterste precisie een Gyeon keramische coating aan. De coating heeft een hogere hardheidsgraad dan blanke lak, waardoor deze een stuk sterker is. De beschermlaag maakt op nano-niveau verbinding met de autolak, waardoor het spanningsoppervlak zo hoog is, dat het water zo van de auto af rolt. Bovendien is deze laag 30 keer dikker dan een ouderwetse wax of sealant. 

Wij onthullen de auto voor onze klant op de speciaal gebouwde afleverplek met studioverlichting in onze showroom. Onze passie vertaald zich in talloze verbaasde gezichten bij aflevering, iets waar wij energie van krijgen om altijd perfectie op te zoeken. 

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Valet service

Lapaire Autospa werkt in heel Europa

Of je nu aan de andere kant van Nederland woont, in je vakantiehuis in Malaga bent of simpelweg op kantoor zit; wij halen jouw auto graag op. Met onze gesloten trailer en gecertificeerd chauffeur is dit transport discreet.

  • Gesloten transport
  • Geen vreemde mensen in jouw auto
  • Geen blootstelling aan (weers)elementen
  • Geen extra kilometers

Via mijn vrouw kwam ik in contact met de twee enthousiaste eigenaren van Lapaire Autospa. Ik ben liefhebber van Engelse sportauto’s en wilde graag mijn Aston Martin, voor de toekomst, in goede conditie behouden. Derhalve besloot ik om voor de total package te gaan. Met als een fantastisch eindresultaat, beter als nieuw!

Wim Heinen, Aston Martin DB9 Volante

Een offerte aanvragen

Aanvraag voor Bescherming
Drag