De ultieme beschermstap

Bescherming tegen steenslag, diepe krassen en lichte beschadigingen

De ultieme beschermstap is een PPF voor je auto. Deze lakbeschermingsfolie biedt wat een keramische coating niet kan: bescherming tegen steenslag, diepe krassen en lichte beschadigingen. Deze folie is 300 keer dikker dan een keramische coating en hoef je pas na zeven jaar te vervangen. We raden PPF vooral aan bij auto's met een lage km-stand, verzamelwaarde en/of intensief gebruik. Dé finishing touch voor autoliefhebbers, die de beste bescherming willen voor hun auto. 

Werkzaamheden lakbeschermingsfolie

Prijs vanaf €2.500,- excl. BTW

Tot over de randjes

Zo gaat Lapaire Autospa te werk

We gebruiken uitsluitend folie van toonaangevende producent STEK Automotive welke wij handmatig aanbrengen en passend maken voor de specifieke auto. Hierdoor wordt de lak tot over de randjes beschermd en maximaliseren wij de bescherming van de lak. 

Niet alleen de lak maar ook lampen en ramen kunnen wij voorzien van folie, ideaal om steenslag te voorkomen. 

 

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Valet service

Lapaire Autospa werkt in heel Europa

Of je nu aan de andere kant van Nederland woont, in je vakantiehuis in Malaga bent of simpelweg op kantoor zit; wij halen jouw auto graag op. Met onze gesloten trailer en gecertificeerd chauffeur is dit transport discreet.

  • Gesloten transport
  • Geen vreemde mensen in jouw auto
  • Geen blootstelling aan (weers)elementen
  • Geen extra kilometers

Al sinds de eerste dag ben ik getuige van de bezieling van Matthis Lapaire waarmee hij zijn bedrijf, klanten en vooral auto’s koestert. De drang tot verbetering en perfectie heeft geresulteerd in een zeer professioneel detailing bedrijf. De wijze waarop de exclusieve auto’s hun weg hebben gevonden naar Lapaire Autospa bewijst eens en te meer dat de klanten hier uiterst professioneel geholpen worden. Ik ben er daar zelf eentje van.

Herman Kok, Bentley Continental GT, Porsche 911

Een offerte aanvragen

Aanvraag voor Bescherming
Drag