Interieur leerreiniging

Elk hoekje en kiertje

Tijdens de leerreiniging wordt je complete auto van binnen gewassen en gedroogd; van de stoelen, roosters en het dashboard, tot de achterkant van de binnenspiegel en de binnenkant van de deurgrepen. Wij pakken daadwerkelijk elk hoekje en kiertje mee. Het resultaat is een prachtig mat interieur, dat ruikt zoals het bedoeld is; naar leer. Alle stappen van een interieur detailing zitten inbegrepen bij een leerreiniging. 

Werkzaamheden interieur leerreiniging

Prijs vanaf €500,- excl. BTW

Waar anderen stoppen, beginnen wij pas

Élk oppervlak van je auto

Wij behandelen daadwerkelijk élk oppervlak van je auto. De banken, stoelen, deurkaarten, roosters, dashboard, bakjes, vakjes, zonnekleppen, hemelbekleding, ventilatiesleuven, stoelrails; elk onderdeel wordt met uiterste precisie gereinigd. Voor de behandeling van het leer, alcantara en overige oppervlakken hebben we expertise, speciale gereedschappen en speciale reinigingsmiddelen. We gaan altijd zorgvuldig en nauwkeurig te werk.

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Valet service

Lapaire Autospa werkt in heel Europa

Of je nu aan de andere kant van Nederland woont, in je vakantiehuis in Malaga bent of simpelweg op kantoor zit; wij halen jouw auto graag op. Met onze gesloten trailer en gecertificeerd chauffeur is dit transport discreet.

  • Gesloten transport
  • Geen vreemde mensen in jouw auto
  • Geen blootstelling aan (weers)elementen
  • Geen extra kilometers

Lapaire Autospa is erin geslaagd mijn Ferrari als bijna nieuw te maken, wat een ongelofelijk vakwerk! Ze hebben mij en mijn auto verrast met een ervaring als deze en ik heb direct een andere auto ingepland.

Mathijs Bakker, Ferrari F12

Een offerte aanvragen

Aanvraag voor Interieur services
Drag