Motor reinigen

Het behoud van je auto

De motor is het kloppende hart van je auto. Hier moet je dus extra goed voor zorgen. Wanneer je de motorkap opent, is het niet alleen fijn als ook deze ruimte brandschoon is. Het draagt ook bij aan het behoud van je auto. Een schone technische ruimte zorgt voor een betere hitte afvoer en voorkomt roestschade.

Werkzaamheden motorruimte reiniging

Prijs vanaf €150,- excl. BTW

Tot in detail

Zo gaat Lapaire Autospa te werk

Om je motorblok en andere kwetsbare delen in de technische ruimte van je auto te reinigen, is specifieke kennis nodig. Afhankelijk van de verontreiniging passen wij verschillende reinigingsmethoden en middelen toe. Onder andere olie, zand, oxidatie, aanslag en roest zijn niet opgewassen tegen onze motorreiniging. We behandelen het hart van je auto met de grootst mogelijke zorg. 

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Valet service

Lapaire Autospa werkt in heel Europa

Of je nu aan de andere kant van Nederland woont, in je vakantiehuis in Malaga bent of simpelweg op kantoor zit; wij halen jouw auto graag op. Met onze gesloten trailer en gecertificeerd chauffeur is dit transport discreet.

  • Gesloten transport
  • Geen vreemde mensen in jouw auto
  • Geen blootstelling aan (weers)elementen
  • Geen extra kilometers

Toen Matthis net begonnen was met zijn autospa wilde hij mijn Mazda Rx-7 FD als 'nieuw' maken. Ik twijfelde, maar hij overtuigde mij en het resultaat was verbluffend! Sindsdien vertrouw Lapaire Autospa al onze unieke Mazda's (en andere auto's) toe. Als je echt passie voor auto's hebt en hoogwaardige kwaliteit verwacht, dan is Lapaire Autospa een echte aanrader!

Han Kolenaar, Mazda Rx-7 FD

Een offerte aanvragen

Aanvraag voor Technische ruimtes
Drag