Van poetsschuur tot 'state of the art' autobedrijf

10 Jarig Jubileum!

10% jubileum special op álle diensten! Plan nu je auto in (ook 2024!) vóór 31 december 2023.

Plan nu je afspraak in!

10% jubileum special op álle diensten! Plan nu je auto in (ook 2024!) vóór 31 december 2023.

Plan nu je afspraak in!

Elk verhaal heeft een begin

In november 2013 begon het grote avontuur voor Matthis Lapaire. Dat begon heel kleinschalig in een loods, waar bijvoorbeeld geen water aanwezig was. Ook was het bedrijf na 17.30 uur niet meer bereikbaar. Toch bracht Matthis er heel wat nachten door. Hij klom over het prikkeldraad en werkte de auto’s van zijn klanten tot in perfectie af. Zo transporteerde hij heel wat liters water naar zijn bedrijfslocatie, achterin de kofferbak van zijn auto. Het bedrijf groeide. Hij veranderde een paar keer van locatie en nam zijn eerste mensen aan, die hij leerde met dezelfde precisie als van hemzelf te werken. Twee dingen zijn in de loop der jaren nooit veranderd; de liefde van Matthis voor zijn vak en het doel van Lapaire Autospa: klanten verrassen door hun auto een uitstraling te geven, die ver boven hun verwachting reikt.

Samenwerking

Toen Robert Westerman in 2018 als klant bij Matthis binnenkwam, was hij direct geraakt door zijn werkethiek en de aandacht en zorgvuldigheid die daarmee gepaard ging. 

Een mooie vriendschap werd geboren, waarna ze elkaar ook op zakelijk vlak vonden. Inmiddels runnen ze sinds 2021 samen Lapaire Autospa. Elk vanuit een eigen achtergrond en expertise. Voor Robert de ultieme combinatie van zijn liefde voor auto’s én het ondernemerschap dat hem met de paplepel is ingegoten.

 

De vaart erin!

10 jaar later met een 10 werknemers tellend team staat het bedrijf in de top van auto-detailers van West-Europa. Lapaire Autospa biedt anno 2023 een breed scala van diensten rondom detailen, tunen, modificaties en onderhoud.

10% Jubileum Special

Plan nu je afspraak in!

10% Jubileum Special

Plan nu je afspraak in!

Drag