Lakcorrecties

Volledige potentie uit de lak

Of je nu een nieuwe of een gebruikte auto hebt gekocht; wij halen de volledige potentie uit de lak. Afleverbeurten bij de dealer worden vaak snel gedaan en zijn niet gericht op het optimale resultaat. Ook is daar niet altijd de kennis aanwezig om de lak zo goed mogelijk af te leveren. Gebruikte auto’s hebben veel te verduren gehad en dat vertaalt zich in de kwaliteit van de lak.

Dat is waar wij onze intrede doen. Van schuren tot polijsten; wij gaan op zoek naar de passende methode om tot een optimaal resultaat te komen. We zorgen ervoor dat we jouw auto van binnen en buiten leren kennen. De manier waarop jij gebruik maakt van je auto maakt hem bijzonder. Maar dat geldt ook voor de afkomst van de auto. Dat zie je vooral terug in de lak, die bij elk automerk andere eigenschappen heeft. Wij hebben de kennis en de ervaring van al deze laksoorten en weten precies hoe we daarmee moeten werken. Daarin bieden we drie niveaus van lakcorrectie.

Lakcorrectie van 60 procent

Een autolakherstel van 60 procent bereiken we door te polijsten met een fijn polijstmiddel. Eén stap, waarmee we een lakcorrectie met een glansverhogende werking realiseren.

Lakcorrectie van 90 procent

Door te polijsten in twee stappen herstellen we de autolak tot ongeveer 90 procent. Deze behandeling begint met een grof polijstmiddel om lakfouten plaatselijk te schuren. Vervolgens gebruiken we een fijn polijstmiddel voor extra glans.

Lakcorrectie van 100 procent

De ultieme lakcorrectie gaat vaak gepaard met spuitwerk. Onderdelen die te veel beschadigd zijn, worden opnieuw gespoten. Daarna schuren we de spuitstructuur uit alle lak om deze vervolgens in meerdere stappen te polijsten. Het resultaat is een reflectie, alsof je in een spiegel kijkt. Na deze ingenieuze behandeling zou je auto niet misstaan op de  ‘Concours d’Elegance’.

De Concours d’Elegance van Paleis Soestdijk is de meest prestigieuze wedstrijd van Nederland. Met trots mag Lapaire Autospa zich 3-voudig winnaar noemen van deze wedstrijd.

Werkzaamheden lakcorrecties

Prijs vanaf €450,- excl. BTW

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Valet service

Lapaire Autospa werkt in heel Europa

Of je nu aan de andere kant van Nederland woont, in je vakantiehuis in Malaga bent of simpelweg op kantoor zit; wij halen jouw auto graag op. Met onze gesloten trailer en gecertificeerd chauffeur is dit transport discreet.

  • Gesloten transport
  • Geen vreemde mensen in jouw auto
  • Geen blootstelling aan (weers)elementen
  • Geen extra kilometers

Lapaire Autospa is onze vaste detailing partner. We kunnen er na 10 jaar samenwerking nog steeds blind op vertrouwen dat ze beloftes nakomen, kwaliteit waarborgen en naadloos met onze wensen meedenken. Doordat ze ware alleskunners zijn is Lapaire Autospa de ideale one-stop-shop voor onze auto’s.

Ingo van Dijk, directeur VDM-Cars

Een offerte aanvragen

Aanvraag voor Exterieur services
Drag