Handwassen

Met alle zorgvuldigheid

De meest zuivere vorm van wassen; dat is onze standaard. Netjes met de hand en met alle zorgvuldigheid. Zo zorgen we ervoor dat de kans op krassen zo klein mogelijk is. Het hele jaar verzekerd zijn van een perfect schone auto? Kies dan voor ons luxe handwasabonnement.

Werkzaamheden handwassen auto

Prijs vanaf €75,- excl. BTW

Tot in detail

Zo gaat Lapaire Autospa te werk

Voor ons is het wassen meer dan alleen afspuiten, het vormt de basis voor verdere behandelingen en zal dus aan onze kwaliteitseisen moeten voldoen. 

Daarvoor wordt een zuurvrije velgenreiniger wordt op de velgen gespoten, waarna we de auto afspuiten en onder andere de dorpels, de wielkuipen, de binnenkant van de deuren meenemen. Na het afspuiten wassen wij de auto met een washandschoen met lange, zachte vezels, volgens het two-bucket-systeem en met speciale shampoos van Gyeon en Meguiars. Ons water is uiteraard kalkvrij. Na het afspuiten, drogen we de auto af. Dit doen we met de zwaarste droogdoeken van RUSH en perslucht. Ramen en spiegels worden gereinigd, wielen gedroogd en bandenzwart op waterbasis aangebracht. 

 

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Kom in contact met ons

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Valet service

Lapaire Autospa werkt in heel Europa

Of je nu aan de andere kant van Nederland woont, in je vakantiehuis in Malaga bent of simpelweg op kantoor zit; wij halen jouw auto graag op. Met onze gesloten trailer en gecertificeerd chauffeur is dit transport discreet.

  • Gesloten transport
  • Geen vreemde mensen in jouw auto
  • Geen blootstelling aan (weers)elementen
  • Geen extra kilometers

Ik heb zeer goede ervaringen met Lapaire Autospa. Eventueel halen en brengen zij de auto met hun eigen autotrailer. De auto’s worden met zorg en kunde behandeld. De resultaten zijn er dan ook naar. Ga zo door!

Ronald Zwartz, BMW M550i

Een offerte aanvragen

Aanvraag voor Exterieur services
Drag